Scroll to top

Aansprakelijkheid voor schade in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Als u meer te weten wilt komen over aansprakelijkheid voor schade, dan doet u er goed aan om langs te komen bij Juztiz Advocaten in Antwerpen. Bij ons advocatenkantoor staat er altijd een advocaat voor u klaar die u met raad en daad bijstaat. Ook als u bijvoorbeeld meer wilt weten over aansprakelijkheid voor schade, zit u dus goed bij ons in Antwerpen.

Meer vragen over aansprakelijkheid voor schade?

Wij vertellen u meer over aansprakelijkheid voor schade in Antwerpen

Is er iemand aansprakelijk voor uw schade of heeft u schade berokkent bij iemand anders? Dan zijn hier natuurlijk heel wat regels aan verbonden. Iemand die een onrechtmatige daad begaat, is aansprakelijk en is dus verplicht om schade te betalen aan diegene die schade lijdt. Ons kantoor uit Antwerpen staat voor u klaar met juridische bijstand en wij vertellen u alles wat u moet weten over aansprakelijkheidsrecht en aansprakelijkheid voor schade. Daarnaast zit u ook goed bij ons als u nood heeft aan bijstand van een advocaat ondernemingsrecht.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u graag een afspraak maken bij ons kantoor in Antwerpen omdat u meer informatie wenst over aansprakelijkheid voor schade? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via +32(0)3 222 98 15, stuur een e-mail naar of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht