Scroll to top

Achterstallige huur invorderen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Bent u eigenaar van een appartement of gebouw en wilt u achterstallige huur invorderen? Dan doet u beroep op de expertise van Juztiz Advocaten uit Antwerpen. Wij zorgen voor een goede service en houden hierbij rekening met de mogelijkheden van u én de huurder. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Meer vragen over achterstallige huur invonderen?

Laat de achterstallige huur invorderen door experts

Het invorderen van achterstallige huur kan een delicate kwestie zijn. In vele gevallen zal u in de toekomst nog met de huurder in contact komen. Het is daarom belangrijk om de band tussen huurder en verhuurder niet te verpesten. Om die reden zullen we altijd eerst proberen om te bemiddelen en doelen we op een schikking. Lukt dit niet? Dan schakelen we over tot een gerechtelijke invordering en helpt onze advocaat huurrecht u bij het invorderen van de achterstallige huur. Wat uiteindelijk de methode ook is, we doen er altijd alles aan om u zo goed mogelijk bij te staan.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Kom op afspraak

Ons team van advocaten uit Antwerpen helpt u graag verder bij het invorderen van achterstallige huur. Heeft u nog enkele vragen? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar of door te bellen naar het nummer +32(0)3 222 98 15. We helpen u graag verder.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht