Scroll to top

Advocaat bouwrecht in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Als u op zoek bent naar een goede advocaat bouwrecht, dan stopt uw zoektocht bij Juztiz Avocaten uit Antwerpen. Ons team heeft jarenlange ervaring en is dus in staat om u professioneel juridisch advies te verlenen op maat. U zit dus zeker goed bij ons in Antwerpen als u bijstand nodig heeft van een ervaren advocaat met kennis van het bouwrecht.

Meer vragen over bouwrecht?

Bij ons vindt u een goede advocaat bouwrecht in Antwerpen

Bent u bezig met een bouwproject maar loopt niet alles zoals verwacht? Dan klopt u met een gerust hart aan bij ons advocatenkantoor in Antwerpen als u op zoek bent naar een ervaren advocaat bouwrecht. Een advocaat bouwrecht is vertrouwd met alle rechtsregels die met bouwen te maken hebben en staat zowel aannemers als andere partijen uit de bouw bij. Wij zorgen ervoor dat uw bouwgeschillen zo snel mogelijk en correct oplost worden en dat alle partijen akkoord gaan met de uitkomst. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het opstellen van een bouwcontract? Dan staan wij voor u klaar. Bovendien hebben wij ook een ruime kennis van het vastgoedrecht. Vraag ons dus gerust om advies op maat. Of bent u misschien eerder op zoek naar een bemiddelaar in Antwerpen? Ook dan kunt u op onze expertise rekenen!

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Maak snel een afspraak bij ons advocatenkantoor

Wilt u zo snel mogelijk een afspraak maken met een advocaat bouwrecht van ons kantoor uit Antwerpen? Bel dan naar +32(0)3 222 98 15, stuur een e-mail naar of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder en beantwoorden tevens al uw vragen over bijvoorbeeld aansprakelijkheid voor schade.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht