Scroll to top

Advocaat in vennootschapsrecht in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in vennootschapsrecht voor uw vennootschap in Antwerpen of elders in België? Dan doet u beroep op de specialisten van Juztiz Advocaten. Wij geven advies op maat en bieden hulp waar nodig. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Meer vragen over vennootschapsrecht?

Wij bieden een vaste advocaat in vennootschapsregio uit Antwerpen

Als eigenaar of toekomstige eigenaar van een vennootschap in Antwerpen en omgeving, is het verstandig om een vaste advocaat in vennootschapsrecht in te huren. Een vaste advocaat brengt namelijk voordelen met zich mee. Zo kent de advocaat in vennootschapsrecht uw bedrijf in Antwerpen en omgeving en bouwt hij of zij een band met u op. Bovendien kan u een vaste advocaat ook snel inschakelen. Indien u kiest voor een advocaat van Juztiz Advocaten krijgt u hulp in verband met allerlei bedrijfszaken zoals de rechten en plichten van de bestuurders en de aandeelhouders. Zit er voor uw vennootschap niets anders op dan een faillissement aanvragen? Ook daar helpt onze advocaat gespecialiseerd in vennootschapsrecht u bij.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Kies voor ons als advocaat

Ziet u ons advocatenkantoor uit Antwerpen als de ideale partner van uw vennootschap? Of zit u nog met enkele vragen? Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar het nummer +32(0)3 222 98 15. Wij kijken alvast uit naar onze samenwerking.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht