Scroll to top

Bemiddeling


Bemiddeling als wijze van geschillenbeslechting is een duurzaam alternatief voor de gerechtelijke procedure.

Bemiddelaar in Antwerpen

Bent u op zoek naar een ijzersterke en betrouwbare bemiddelaar in Antwerpen? Dan zit u goed bij Juztiz Advocaten. Kenmerkend voor bemiddelingen is dat er in eerste instantie geen rechter aan te pas komt. De partijen doen zelf de onderhandelingen en trachten samen tot een oplossing te komen. De bemiddelaar, een neutrale en onafhankelijke derde partij, verleent bijstand gedurende het onderhandelingsproces. Wilt u bij ons kantoor in Antwerpen een bemiddelaar aanstellen? Lees dan zeker verder!

Bijstand van een ervaren bemiddelaar in Antwerpen

Het voordeel van bemiddelingen is dat u het conflict in eigen handen neemt. Daarnaast blijft alles dat gezegd, geschreven of voortgebracht wordt tijdens de bemiddeling geheim. Ook is een bemiddeling vaak sneller en bent u niet verbonden aan de termijnen van de gerechtelijke procedure. Een bijkomend voordeel is dat bemiddelingen over het algemeen goedkoper zijn. Juztiz advocaten treedt op als bemiddelaar in burgerlijke- & handelszaken en in familiale zaken. Wilt u een beroep doen op een ervaren advocaat uit Antwerpen die kan optreden als bemiddelaar? Neem dan zeker contact met ons op! Tevens vindt u bij ons een goede advocaat voor bedrijven.

Maak snel een afspraak

Wilt u ons aanstellen als uw bemiddelaar in Antwerpen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via +32(0)3 222 98 15, door een e-mail te sturen naar of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar met professionele juridische bijstand.

Juztiz advocaten treedt op als bemiddelaar in
burgerlijke- & handelszaken en in familiale zaken.