Scroll to top

Faillissement aanvragen in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Staat u er niet goed voor en wilt u een faillissement aanvragen voor uw zaak in Antwerpen of elders in België? Dat is natuurlijk een pijnlijk proces. Het team van Juztiz Advocaten uit Antwerpen biedt u advies op maat aan zodat de schade zoveel mogelijk beperkt kan worden.

Meer vragen over faillissement aanvragen?

Uw faillissement aanvragen bij onze zaak in Antwerpen

Gaan de zaken niet meer goed en is het faillissement van uw vennootschap nakend? Wacht dan niet te lang om een advocaat in te schakelen. Onze specialisten bieden u advies op maat aan en bekijken uw situatie. Hierbij kijkt onze advocaat vennootschapsrecht in de eerste plaats of een faillissement vermijdbaar is via bemiddeling. Is de situatie al te ver gevorderd en is een faillissement onvermijdbaar? Ook dan helpt ons team uit Antwerpen u bij het aanvragen van een faillissement. Heeft u vastgoed en bent u bang dat u dat zal moeten afstaan? Onze advocaat gespecialiseerd in vastgoedrecht bekijkt met u de mogelijkheden en zoekt naar een oplossing.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Vraag om hulp

Denkt u dat het aanvragen van een faillissement voor uw zaak in Antwerpen of elders in België de beste stap is? Wacht dan niet te lang om ons te contacteren. Maak een afspraak door te bellen naar +32(0)3 222 98 15 of door te e-mailen naar . Wij bekijken de mogelijkheden en doen er alles aan om uw zaak zo veel mogelijk te redden.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht