Scroll to top

Advocaat in vastgoedrecht uit Antwerpen


“Too many people spend money they haven't earned to buy things they don't want to impress people they don't like” – Will Rogers

Bent u op zoek naar een advocaat in vastgoedrecht uit Antwerpen? Juztiz Advocaten uit Antwerpen staat u bij in het vastgoedrecht, door het maken en reviseren van contracten inzake de huur, verhuur en koop, en verkoop van onroerende goederen. Daarnaast helpen bieden we u ook hulp aan bij problemen in verband met mede-eigendom. Ontdek hoe onze advocaat uit Antwerpen uw probleem in verband met vastgoedrecht verhelpt.

Kies voor onze advocaat in vastgoedrecht uit Antwerpen

Heeft u een probleem met het vastgoedrecht door een koper of huurder? Of zijn er problemen met uw eigenaar? Dan staat ons advocatenkantoor uit Antwerpen u bij tijdens de bemiddeling of de gerechtelijke procedure. Vastgoedtransacties zijn voorwerp van onderhandse wederzijdse aankoop- en verkoopbeloftes of compromissen die dienen uit te monden in een notariële akte. Discussies omtrent onder welke voorwaarden er al dan niet gekocht is, komen al te vaak voor. Daarbij mogen zakelijke rechten zoals erfdienstbaarheden en vruchtgebruik niet uit het oog verloren worden. In huurzaken is het belangrijk vanaf het begin uw overeenkomst aan het juiste huurregime te onderwerpen. Een handelshuur is geen woninghuur en bij (ver)huur van kantoren is een triple net overeenkomst interessant. Vanuit ons kantoor in Antwerpen bieden we u een advocaat aan die gespecialiseerd is in vastgoedrecht of zelfs bouwrecht. Hij of zij zoekt steeds naar creatieve oplossingen waar mogelijk en trekt grenzen waar nodig.

Reken op onze advocaat vastgoedrecht

Wat voor probleem u ook heeft in verband met vastgoedrecht, bij ons staat er een gespecialiseerde advocaat klaar om u te helpen. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via het contactformulier of door te bellen naar +32(0)3 222 98 15. Juztiz Advocaten zorgt voor de overeenkomst op maat en legt uw rechten bloot in geval van discussie.