Scroll to top

Advocaat huurrecht in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Voor een advocaat gespecialiseerd in huurrecht kunt u terecht op ons kantoor in Antwerpen. Verhuurt u zelf een appartement en heeft u last van een wanbetaler? Of huurt bij een eigenaar die volgens u niet helemaal correct is? Wat de reden ook is, onze experts staan klaar om u te helpen waar nodig.

Meer vragen over huurrecht?

Laat u adviseren door onze advocaat huurrecht in Antwerpen

Onze advocaat huurrecht helpt bij alle geschillen in verband met huren en verhuren in Antwerpen en elders in België. Bent u zelf eigenaar van een gebouw of appartement en heeft u problemen met uw huurder? Wil hij of zij bijvoorbeeld de openstaande facturen maar niet betalen? Dan helpt onze advocaat met het invorderen van de achterstallige betalingen. Of huurt u zelf en heeft u het gevoel dat uw eigenaar niet helemaal koosjer is? Ook dan doet u beroep op ons team van experts. Wij bieden advies op maat aan en zoeken naar de beste oplossing voor beide partijen.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in een advocaat huurrecht van Juztiz Advocaten uit Antwerpen? Of wilt u graag meer info? Contacteer ons voor een afspraak of stel uw vragen via het contactformulier of door te bellen naar +32(0)3 222 98 15. Wij maken graag tijd voor u vrij en geven advies waar nodig.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht