Scroll to top

Onbetaalde facturen laten innen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Heeft u een eigen onderneming en zit u met onbetaalde facturen die u wilt innen? Dan schakelt u het best een advocaat in. Juztiz Advocaten uit Antwerpen helpt u graag met het innen van onbetaalde facturen. Maak snel kennis met ons team van topadvocaten dat uw probleem verhelpt.

Meer vragen over onbetaalde facturen innen?

Laat onbetaalde facturen door ons innen

Als u hulp nodig heeft met het innen van onbetaalde facturen, dan zit u goed bij ons kantoor. Betaalt uw huurder zijn of haar achterstallige huur maar niet? Dan helpt onze advocaat gespecialiseerd in huurrecht u verder. Of kan uw schuldenaar de schuld bij uw onderneming maar niet aflossen? Dan schakelt u best onze incasso-advocaat in. Wat voor onbetaalde facturen u ook wilt innen, ons team zoekt met u naar de beste oplossing, zowel voor u als voor de schuldenaar. U zult in de toekomst waarschijnlijk nog vaker met hem of haar in contact komen, het is dus beter om een geschikte oplossing voor beide partijen te zoeken.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Contacteer ons en maak een afspraak

Wij helpen u graag uw onbetaalde facturen te innen en zijn ervan overtuigd dat we voor u een oplossing op maat vinden, hetzij via bemiddeling of via een gerechtelijke procedure. Wilt u graag een afspraak maken in ons kantoor in Antwerpen? Neem dan contact met ons op via +32(0)3 222 98 15 of stuur een e-mail naar .

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht