Scroll to top

Onbetaalde facturen innen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Heeft u een eigen onderneming en zit u met onbetaalde facturen die u wilt innen? Dan kan u best een advocaat inschakelen. Juztiz Advocaten uit Antwerpen biedt u graag de hulp die u nodig heeft. Ontdek hij ons team van topadvocaten uw probleem verhelpt.

Meer vragen over achterstallige huur invonderen?

Laat onbetaalde facturen door ons innen

Bij ons kantoor kunt u terecht voor hulp bij het innen van onbetaalde facturen. Wil uw huurder zijn of haar achterstallige huur maar niet betalen? Dan helpt onze advocaat gespecialiseerd in huurrecht u verder. Of kan uw schuldenaar de schuld bij uw onderneming maar niet aflossen? Dan schakelt u best onze incasso-advocaat in. Wat voor onbetaalde facturen u ook wilt innen, ons team zoekt met u naar de beste oplossing, zowel voor u als voor de schuldenaar. U zult in de toekomst waarschijnlijk nog vaker met hem of haar in contact komen, het is dus beter om een geschikte oplossing voor beide partijen te zoeken.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Contacteer ons en maak een afspraak

Wij zijn ervan overtuigd dat we voor u een oplossing op maat vinden, hetzij via bemiddeling of via een gerechtelijke procedure. Wilt u graag een afspraak in ons kantoor in Antwerpen maken? Dat doet u door te bellen naar +32(0)3 222 98 15 of door een e-mail te sturen naar .

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht