Scroll to top

Incasso-advocaat in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Voor een incasso-advocaat met ervaring moet u bij Juztiz Advocaten uit Antwerpen zijn. Als ondernemer is het normaal dat u af en toe problemen heeft met betalingen. Soms kan dit makkelijk opgelost worden aan de hand van een herinnering, maar andere keren hebben verschillende reminders geen enkele zin. In dat geval schakelt u onze incasso-advocaat uit Antwerpen in. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer vragen over incasso advocaten?

Ontdek de voordelen van onze incasso-advocaat in Antwerpen

Een incasso-advocaat heeft net als een deurwaarder en een incassobureau het recht om openbare vorderingen, zoals bijvoorbeeld een gerechtelijke invordering, te incasseren. Waarom is onze incasso-advocaat uit Antwerpen dan de beste optie? Een incasso-advocaat is als enige bevoegd om faillissementsaanvragen aan te dienen en vorderingen boven de € 25.000 te procederen. Daarnaast is een advocaat meestal beter in het weerleggen van verweer van een eventuele schuldenaar. Bij lastige, of grote vorderingen is het dus interessant om voor een incasso-advocaat te kiezen.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Schakel onze incasso-advocaat uit Antwerpen in

Wilt u weten hoe ons team concreet te werk gaat? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32(0)3 222 98 15 of door een e-mail te sturen naar . Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en kijken op welke manier we u kunnen helpen.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht