Scroll to top

Gerechtelijke invordering in Antwerpen

Divers team

Doelt op bemiddeling

(Inter)nationale dossiers

Heeft u hulp nodig bij een gerechtelijke invordering in Antwerpen en omgeving? Juztiz Advocaten staat u bij tijdens de procedure en doet er alles aan om ze zo snel en goed mogelijk af te ronden. Ontdek hoe ons team van experts u verder helpt.

Meer vragen over gerechtelijke invorderingen?

Wij helpen bij gerechtelijke invordering in Antwerpen

Wil uw schuldenaar zijn of haar facturen maar niet betalen en leverde een minnelijke schuldvordering geen resultaat op? Dan kunt u als schuldeiser in Antwerpen of elders in België een gerechtelijke invordering aanvragen. Hier heeft u echter wel een vonnis of ander document met dezelfde kracht voor nodig. Bij een gerechtelijke invordering kan u dwangmaatregelen inzetten om uw schulden te innen. Onze incasso-advocaat helpt u graag zodat u zeker bent dat u krijgt waar u recht op heeft en staat u bij in het volledige proces. We overlopen alle opties aan de hand van de financiële situatie van de schuldenaar.

RECHTSDOMEINEN, INVORDERINGEN ONDERNEMINGSRECHT INSOLVENTIERECHT VASTGOEDRECHT BOUWRECHT AANSPRAKELIJKHEIDRECHT BEMIDDELING CONTACT JUZTIZ Advocaten kantoor Antwerpen

Maak een afspraak

Wilt u graag uw geld innen maar had een minnelijke invordering geen effect? Dan helpt ons advocatenkantoor uit Antwerpen u graag met het aanvragen van een gerechtelijke invordering. Maak een afspraak via het contactformulier of door te bellen naar +32(0)3 222 98 15. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk krijgt waar u recht op heeft.

Vul hier het contact formulier in

    *verplicht